OHJE TUOTTEIDEN VAIHTOON JA PALAUTUKSEEN

Yksityisasiakkailla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus myyntikuntoisille, käyttämättömille tuotteille jotka on alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Tarkat palautusehdot löytyvät Nettivalon Yleisistä Toimitusehdoista. 

HUOM! JOS TOIMITTAMAMME TUOTE ON VIALLINEN TAI VAURIOITUNUT, ON ASIASTA TEHTÄVÄ REKLAMAATIO, ET VOI PALAUTTAA TUOTETTA ENNEN REKLAMAATIO KÄSITTELYN PÄÄTTYMISTÄ. Reklamaatio-ohjeet löydät täältä.

Tämä palautusohje koskee vaihdettavia tai palautettavia tuotteita.

Palauttaessasi tuotteen, toimi näin:

1. Kirjaudu ja tee tilaukseesi palautusilmoitus. Mikäli et löydä tilaustasi tai et pysty kirjautumaan, ole yhteydessä sähköpostitse Nettivalon asiakaspalveluun.

2. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti omaan myyntipakkaukseensa ja suojaa palautettava tuote hyvin. Käytäthän samaa tai vastaavanlaista postituspakettia, jossa tuote on toimitettu ja sulje paketti kunnolla vahvalla teipillä.

3. Voit tuoda palautettavan tavaran Nettivalon Showroomille tai lähettää sen meille. Merkitse ulkopakettiin selkeästi “Nettivalo.fi asiakaspalautus”, mikäli Nettivalo vastaa palautuskustannuksista. Voit käyttää asiakaspalautustiliämme myös, mikäli haluat että vähennämme palautuskustannukset sinulle palautettavasta kauppasummasta, tämä on yleensä edullisin tapa palauttaa paketti. Muussa tapauksessa lähetä palautettavat tavarat perille asti osoitteeseen:

Nettivalo
Atomitie 5 E 3. krs
00370 Helsinki

4. Toimita palautettava paketti esimerkiksi Postiin palautusta varten.

5. Palautamme rahasi 14 vuorokauden kuluessa vastaanotettuamme ja tarkistettuamme palautetun tavaran. Palautettavasta summasta saatetaan vähentää Yleisten Toimitusehtojemme mukaiset vähennykset (esimerkiksi maksutapalisät).

6. Yhteystiedot palautuksia varten: asiakaspalvelu @ nettivalo.fi tai 010 583 3955*