Nettivalo valaisee jo tuhansia koteja ja kiinteistöjä

Meidän keskeinen osaaminen on tilan yleisvalaistuksessa ja valotehosteiden tuotevalinnassa ja kokonaisuuksien suunnittelussa. Autamme mielellämme löytämään tarkoituksenmukaiset, kustannustehokkaat ratkaisut, jossa otetaan huomioon kohteen ominaispiirteet ja asiakkaan toivomukset. Olemme tälle sivulle koostaneet muutamia esimerkkejä projekteista, joissa olemme olleet mukana.

Kansallismuseo – esihistoria näyttely

Vuonna 2017 Kansallismuseo uudisti esihistoria näyttelyn. Nettivalo toimitti led nauhat, muuntajat ja tarvikkeet. Esimerkiksi tässä kuvassa näkyvä valaistus tuotetaan Nettivalon toimittamilla led nauhoilla.

Keskeiset valintakriteerit olivat erinomaiset valon ominaisuudet, pitkä käyttöikä sekä kustannustehokas hinta. Suunnittelusta vastasi Eero Erkamo. Toimittamamme led nauhat valaisevat näyttelyn edelleen.
Kuva: Kansallismuseo

Jani Leinonen – Aurinkoa ja keinovaloa

Nettivalo on ylpeä, että on saanut tehdä yhteistyötä usean mainekkaan taiteilijan kanssa. Yksi mieleenpainuvimmista oli Jani Leinosen installaatio. Toteutuksessa haluttiin tuottaa taustavalaisua lasitaideteokseen, joka pystyy matkimaan päivänvaloa sävyltään ja voimakkuudellaan.

Installaatio asennettiin alunperin Sveitsissä sijaitsevaan vanhaan kirkkoon. Osa kirkon ikkunoista esti luonnonvalon tasaisen leviämisen installaatioon. Näin muutama lasi-installaatiosta sai taustavalon luonnon auringosta ja loput Nettivalon valoista. Käytännössä tämä tarkoitti myös, että voimakas ja tasainen valo piti tuottaa matalalla asennussyvyydellä. 

Lisähaastetta valaistuksen toteuttamiseen toi myös installaation jatko-elämä. Myöhemmin installaatio siirtyi toiseen kohteeseen. Tämän myötä toteutuksen piti olla siirrettävissä.

Installaatio kuvat: Jani Leinonen
Muotokuva: Pirje Mykkänen – Kansallisarkisto

Standi – La French Tech slush

Ranskan startup skenen keskiössä toimiva La French Tech halusi näyttävät valo-elementit Slush tapahtuman osastollensa. Brändin logo oli geometrisistä muodoista koottu kukko. Tämä oli perusta huomiota herättävien kukko-hahmojen luontiin.

Kukot rakennettiin erikois profiilista, joissa oli valoa hyvin hajottavat diffuusorit. Diffuusorit kohoavat profiilista ylös, joten ne näyttävät neliönmuotoisilta valo-tangoilta. 

Valonlähteeksi valittiin huipputehokas RGB led nauha ja flikkerivapaat valonohjaus laitteet. Näin valon värisävy saatiin vastaamaan 1:1 asiakkaan brändikäsikirjaa sekä himmennettyä sopivalle tasolle tilanteen mukaan. Ja osastolla kuvaaminen oli mahdollista ilman häiritsevää valon värinää.

Standi People toteutti tavoitteen Nettivalon led nauhoilla, erikoisprofiileilla ja muuntajilla.

kuva: Standi People

Arla – Tuotantolaitoksen lastauslaiturit

Arlan Söderkullan tuotantolaitoksen ajopihaan tarvittiin voimakasta valoa, joka ei häikäise työntekijöitä tai kuorma-autojen kuskeja. Ongelmana olivat monimetallilamppujen pitkät käynnistysajat etenkin talvella, ylläpitokustannukset sekä häikäisy.

Nettivalo suunnitteli ja toimitti pitkä-ikäisen, kustannustehokkaan valaistuksen lastauslaitureille ja kuorma-autojen pesulinjaston ajoväylille.

Yksityisasiakas – Tilanjakaja hyllykkö kasvivaloilla

Asiakas oli suunnitellut puusepän kanssafunktionaalisen tilanjakajan, jonka tarkoitus oli toimia myös kasvihyllynä huoneen pimeimmässä kohdassa. Jakaja koostuisi kolmesta siirrettävästä puu hyllystä, joissa olisi integroitu kasvivalaistus.

Nettivalo suunnitteli toteutuksen valaistuksen näkökulmasta, eli asennettavat komponentit sekä kytkennät. Valitsimme sekä viherkasveille että asuintilaan sopivaa valon aallonpituutta tuottavaa lednauhaa.

Valon värisävy on valkoinen. Näin kasvit ja asukkaat saavat viihtyisän valon. Hyllyihin asennettiin langaton valon ohjaus jota voi myös himmentää tarvittaessa.
Kuva: asiakas

Nettivalon yritysasiakkaita

Nettivalo on saanut olla tavarantoimittaja, suunnittelija ja jopa toteuttajakin yli 2000 yritykselle, yhdistykselle ja julkiselle taholle. Joukkoon mahtuu myös satoja sähköuraktoitsijoita. Tässä on muutama esimerkki asiakkaistamme.

Logot ovat kunkin yhtiön omaisuutta.

referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä
referenssejä