Nettivalolta saa kaikki aurinkosähkövoimalan rakentamiseen omakotitaloon tai mökille:

aurinkosahko_suunnittelu_nettivalo

Autamme sinua suunnittelemaan aurinkosähkö järjestelmän juuri sinun tarpeisiin sopivan aurinkovoimalan. Olemme Aurinkoteknillisen Yhdistyksen jäsen, joten sekä suunnittelu- sekä tuoteosaamisemme on ja pysyy alan kärjessä.

Meidän valikoima on koostettu laadukkaista aurinkopaneeleista ja tehosuhteeltaan hyvistä aurinkosähkö inverttereistä. Lisäksi saat kaikki tarvittavat osat aurinkosähköjärjestelmääsi suoraan meiltä. 

Tuotteet on valittu nimenomaan Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota aurinkosähkö komponenttien turvallisuuteen, tuottavuuteen, pitkään elinkaareen sekä asennushelppouteen. Kaikki myymämme aurinkösähkö tuotteet täyttävät Suomen ja EU:n säännöstösten lisäksi meidän omat laatukriteerit.

Aurinkopaneelilla tuotettu sähkö madaltaa aktiivisesti kotisi ja mökkisi sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä. Pitkän käyttöiän sekä yleisen kysynnän kasvun myötä pienaurinkovoimaloiden hinnat ovat tulleet niin alas, että aurinkovoimalan takaisinmaksuaika alittaa selvästi järjestelmän käyttöiän. Nykyisin takaisinmaksuaika voi jäädä jo alle 10 vuoteen, vaikka sähkön hinta ei nousisi lainkaan.

Aurinkosähkö on nykyisin myös varteen otettava vaihtoehto mökin sähköistykselle. Mökille riittävä aurinkovoimala voi akkuineen olla jopa halvempi kuin verkkosähköön liittyminen! Ja max 120V DC ja max 50V AC aurinkosähkö järjestelmän asentaminen itse on täysin sallittua!

aurinkosahko_asennus_nettivaloOlemme koonneet suosituimmat aurinkopaneeli paketit omaksi, helposti ostettavaksi ja asennettaviksi tuotepaketeiksi, jolloin sinun tarvitsee enään miettiä asennuksen toteutus.

Asennuspalvelua aurinkovoimaloille kauttamme ei toistaiseksi ole saatavana. Olemme huomanneet, että asiakkaan on yleensä edullisempaa ottaa paikallinen asentaja. Aurinkosähköjärjestelmän asentaminen on asiansa osaaville sähköasentajille nykyään jo varsin tuttua. Pienet järjestelmät, joissa sähköä ei syötetä verkkoon voi jopa asentaa itsekin, jos järjestelmän jännite on alle 50V AC tai 120V DC. Lisätietoa aiheesta löytyy mm. sähköalaa valvovan viranomaisen TUKES:ins sivuilta

Aurinkosähköjärjestelmän verkkoon kytkeminen vaatii pientä ennakkoselvitystä ennen laitteiston hankintaa. Varmista sähköverkon ylläpitäjältä (paikka, johon maksat sähkön siirto maksut), että saat syöttää aurinkosähköä heidän verkkoon, ja mahdolliset rajoitukset järjestelmän komponenttien suhteen.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.