Näytetään kaikki 4 tulosta

Trust_IPCAM-3000_wifi_kamera_ulkokaeyttoeoen,_valovontakamera,_moekin_valvontaan,_kodin_valvontaan,_rosvo_kamera,_live-kamera

Trust valvontakamerat ovat luotettavia ja pitkäikäisiä valvontakameroita, joiden avulla vahdit perheenjäseniäsi sekä omaisuuttasi. Trust edustaa nykyteknologian valvontakameroita eli niissä on live-kuvaus ominaisuus ja ne toimivat wifi verkossa. Trust kameran kuvaa pystyt seuraamaan livenä missä vain ja millä vain, tabletilla tai puhelimella ja silloin kun et ehdi katsomaan live-videota voit aina palata katselemaan tallennettuja videoita.

Osassa Trust kameroista on myös sisään rakennettu mikrofoni jolla pystyt kommunikoimaan tilaan, jossa kamera sijaitsee vaikka et itse olisi paikalla. Kun kotiisi murtaudutaan ja satut olemaan samanaikaisesti live-videota katsomassa, voit todeta rosvoille samantien että taitaa olla parempi kääntyä tällä kertaa takaisin! Voit myös seurata lapsiesi ja lemmikkiesi touhuamista kotona kun et itse ole paikalla. 

Trust kamerat soveltuvat hyvin kodin tai mökin valvontaan, riittää kunhan kameralla on verkkovirta sekä wifi-yhteys. IPCAM-3000 toimii myös hyvänä “riistakamerana” jolla voit seurata mökin pihalla liikkuvia eläimiä. Kameroissa on liiketunnistin jolla voit hälyttää puhelimeesi mikäli kamera havaitsee liikettä. Trust kameroita hallitaan ja ohjataan app sovelluksella joka löytyy play storesta niin Android kuin IOS laitteille. 

Trustin tuotteilla on 2 vuoden takuu ja varsinkin valvontakameroille tämä on huomattavasti pidempi aika kuin monella muulla valvontakameralla. Muilla trust tuotteilla pystyt parantamaan itse kameran toimintaa, esimerkiksi hankkimalla ylimääräisiä liiketunnistimia jotka reagoivat liikkeeseen laajemmalta alalta ja näin saat valvottua suuremman pinta-alan. 

 

– Tästä löydät kameroiden esittely videot:

– IPCAM-2000

– https://www.youtube.com/watch?v=cNWifRy2wEM

– IPCAM-3000

– https://smarthomenz.nz/products/ipcam-3000-outdoor-wifi-ip-camera-with-night-vision

 

 

 

73,99  sis. alv

Malmbergsin Wifi valvontakamera kotisi turvaksi, sisäänrakennettu mikrofoni, valkoinen60x78x62mm, 230V, 1080p

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

117,49  sis. alv

Malmbergsin wifi valvontakamera Echon avulla turvaat kotisi murtovarkailta, musta, kuvauskulma 115°,720p, 230V

Vain 1 varastossa

69,99  sis. alv

Älykäs Trust zigbee palovaroitin ilmoittaa puhelimeesi tulipalosta, valkoinen, langaton, Android ja IOS, 85dB, IP23

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

53,99  sis. alv

Zigbee liiketunnistin jota ohjaat sovellukselle ja saat ilmoitukset hälytyksistä suoraan älylaitteeseesi, IP23, 1,5V paristot 2kpl, 120°

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää