Näytetään kaikki 12 tulosta

Koko Innolux kirkasvalolamppuvalikoima – edullisesti ja nopeasti Nettivalosta

Kirkasvalolamppu Manhattan

Aito Innolux kirkasvalolaite on hyvä investointi. Innolux kirkasvalolaitteet on testattu ja sertifioitu kirkasvalohoitoon. Kaikki nämä tuotteet valmistetaan Suomessa. Laatu ja muotoilu ovat huippuluokkaa ja tämän vuoksi ne ovat ainoat kirkasvalolaitteet jotka olemme kelpuuttaneet valikoimaamme.

Kirkasvalolaite auttaa ehkäisemään kaamosrasitusta ja kaamosmasennusta. Näin ollen nämä valaisimet tuovat energiaa ja hyvinvointia kotona tai työpaikalla. Oikein käytettynä kirkasvalolamppu kohentaa vireystilaasi ja jaksamistasi pimeinä vuodenaikoina ja tiloissa, joissa ei ole riittävästi luonnonvaloa.

Superfoodia silmille

Kirkasvalon vaikutus on todennettu lukuisissa tutkimuksissa. Tuloksien mukaan kirkasvalohoitoa nauttivan ihimsen energiataso ja vireystila nousee päiväsaikaan. Se myös auttaa ylläpitämään hyvää työvirettä ja –motivaatiota. Lisätietoja aiheestä löydät Innoluxin kirkasvalohoito-sivuilta

Mikä tekee kirkasvalolampusta toimivan?

Kaikki lähtee valotehtosta. Tehoa pitää olla riittävästi, mutta ei liikaa. Lisäksi se ei saa häikäistä tai särkeä silmissä. Meillä myynnissä olevat kirkasvalolamput ovat sertifioituja ja ne tuottavat turvallisen ja tehokkaan 10 000 luksin valotehon. Valon väri on puhdas valkoinen (4000K). Näin kirkasvalolamppu korvaa tehokkaasti puuttuvan luonnonvalon pimeissä tiloissa tai pimeinä vuodenaikoina. Päivittäinen kirkasvalohoitoaika vaihtelee yksilöllisesti.
Kaikki Innolux -kirkasvalolaitteet on suunniteltu monipuoliseen ja ympärivuotiseen käyttöön. Himmentimen avulla valaisinten valotaso saadaan säädettyä sopivaksi erilaisiin tilanteisiin ja tunnelmiin.

Miten kirkasvalolamppu vaikuttaa?

Melatoniini on aivojen käpylisäkkeen tuottama hormooni. Tämä hormooni säätelee ihmisen uni-valverytmiä. Käyplisäke erittää hormonia normaalisti yöllä. Melatoniinista voi puhua ihmisen omana unilääkkenä: kun melatoniinia erittyy, ihmistä väsyttää. Aamuinen valo on vahvin ihmisen vuorokausirytmien tahdistaja ja se puolestaan vaikuttaa melatoniinin erittymiseen. Tutkimustulokset näyttävät selvästi, että valo vaikuttaa voimakkaasti melatoniinin tuotantoon.

Kesäaamuna valo tyrehdyttää melatoniinin tuotannon. Talvella aamutkin ovat pimeitä eikä melatoniin tuotanto lakkaa niin helposti. Melatoniinia erittyy aamulla heräämisen jälkeen (pimeään vuodenaikaan syksyllä ja talvella). Näin säinen kello menee epätasapainoon ja vuorokausirytmi menee sekaisin. Tästä seuraa tavallisesti lokakuusta maaliskuuhun kestävät kaamosoireilu. Oireet ovat muun muassa makean ja hiilihydraattipitoisen ruokavalion himo, heräämisvaikeudet ja liikaunisuus sekä voimattomuus ja väsymys päivällä. Lyhyt vuorokausittainen valojakso on kaamosoireilun keskeisin laukaisija.

Kesäaamujen valoa – kirkasvaloa – tarvitaan siis syksyn ja talven aamuihin tyrehdyttämään melatoniinin tuotanto. Kirkasvalolamppu auttaa tahdistamaan ihmisen sisäistä kelloa. Kun melatoniinin tuotanto lopetetaan kirkasvalohoidolla aamulla, sen eritys alkaa taas illalla oikeaan aikaan. Kirkasvalohoidon paras vaikutus on aamulla heti heräämisen jälkeen.

 

253,99  sis. alv

Sisustuselementti, helppo sijoittaa pienen koonsa vuoksi, himmennyksellä, suunnittelija Jarkko Oja

353,99  sis. alv

Riippuvalaisin kirkasvalolla ja yleisvalolla, LED 29W+10W, valkoinen tai grafiitinharmaa

453,99  sis. alv

LED-tekniikalla, himmennettävissä, lattiamalli, kotimainen, Harri Koskisen suunnittelema

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

344,99  sis. alv

LED-tekniikalla, himmennettävissä, pöytämalli, kotimainen, Harri Koskisen suunnittelema

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

117,49  sis. alv

LED-tekniikka, erittäin kompakti koko, pitkä johto, kevyt, ei himmennettävä

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

303,99  sis. alv

Eero Aarnion muotoilema, laadukas ja ajaton, himmennettävä.

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

327,99  sis. alv

Erittäin tehokas, 2x80W, voittanut mm. Tekniikan Maailman vertailussa, myös seinäasennukseen

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

203,99  sis. alv

Tehokas, 2x55W, soveltuu myös seinäasennukseen, himmentimellä

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

192,99  sis. alv

Himmennettävä kirkasvalolamppu, korkeus 68cm, halk. 20cm

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

219,00  sis. alv

Mukana kuljetettavahimmennettävä kirkasvalolaite.

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

219,99  sis. alv

Tyyliläs kirkasvalolaite, pöydälle tai sängynviereen. Uutuus! Tulossa joulukuussa 2021.

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää