Näytetään kaikki 4 tulosta

Mikä on punavalo ja punavalohoitolaite?punavalo_laite_innolux_edullinen_nettivalo

Punavalo on valon aaltopituus (660 nm) ja lähi-infrapuna on silmille näkymätöntä infrapuna valoa (850 nm). Nämäkin valon aallonpituudet ovat osa luontaista auringonvaloa.

Punavalolaite tuottaa punaista valoa ja lähi-infrapunavaloa. Säteilemällä tätä punvaloa lähietäisyydeltä se tunkeutuu kehoon solutasolle saaden aikaan lukuisia, tutkitusti positiivisia terveysvaikutuksia.

Vaikutukset perustuvat valon eri aallonpituuksien kykyyn tunkeutua ihon läpi. Useat valon eri aallonpituudet, kuten ultravioletti ja sininen imeytyvät kokonaan ihoon. Punainen valo ja lähi-infrapuna sen sijaan läpäisevät ihon kerroksia myös pintaa syvemmälle. Näin valon säteet pääsevät myös esimerkiksi solujen mitokondrioihin, jotka vastaavat soluhengityksestä.

Solujen energiantuotanto (ATP) aktivoituu, kun solut saavat enemmän ravintoa ja kehon aineenvaihdunta ja sen myötä toiminta tehostuu. Punavaloterapia on täysin haitaton terapiamuoto, eikä säteile vaarallisia UV- tai muita haitallisia säteitä eikä ylimääräistä lämpöä.

Punavalon vaikutukset ja hyödyt

Punavalo- sekä lähi-infrapunahoidosta on tehty tuhansia tutkimuksia ja vaikutusta on testattu myös ihmisillä. Tieteellisistä artikkeleista löytyy valtavasti esimerkkejä punavalon hyödyistä. Punainen valo tai lähi-infrapuna on suojannut solujen toimintaa ja tehostanut niiden energia-aineenvaihduntaa ilman haittavaikutuksia. Alla on listattu joitakin tutkittuja vaikutuksia:

 • Ihon kunnon koheneminen
 • Arpien nopeampi paraneminen
 • Kollageenituotannon lisääntyminen
 • Hiustenkasvu
 • Kiputilojen hoito (nivelkivut, selkäkivut, tulehduskivut yms.)
 • Lihasten suorituskyvyn edistäminen liikuntasuorituksen yhteydessä
 • Lihasten nopeampi palautuminen liikunnan jälkeen

Lue artikkelimme puna- ja lähi-infrapunavalon hyödyistä urheilijoille tästä.

Punavalolaitteen käyttö

 • Käyttöaika: 2-15 min
 • Etäisyys: n. 15-30 cm
 • Käyttö n. 5-7 kertaa viikossa
 • Käytetään paljaalle iholle

Laite kohdistetaan haluttuun vaikutuskohtaan. Sitä voidaan käyttää silmäsuojien kanssa tai ilman. Punavalon yliannostuksella ei ole todettuja haittavaikutuksia, mikäli suositeltu tuotteen käyttöaika ylittyy, valohoidosta saatu hyöty kuitenkin nollaantuu. Laite ei tuota vaarallisia UV-säteitä tai ylimääräistä lämpöä.

 

 

 

198,99  sis. alv

30 x 660 nm punavalo ja30 x 850nm lähi-infrapunavalo LEDit, 1,5m liitosjohto, valkoinen metalli runko

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

198,99  sis. alv

Kätevä matkamalli, ota mukaan työpaikalle, lomalle, salille... akkukäytöllä jopa 3h käyttöaikaa, mukana latausjohdot ja kantopussi.

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

398,99  sis. alv

Digitaalinen kosketusnäyttö, kiinteä tukijalka, mahdollisuus ketjuttaa ja synkronoiden useita laitteita toisiinsa.

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää

598,99  sis. alv

100 x 660 nm punavalo ja 100 x 850nm lähi-infrapunavalo LEDit, 1,5m liitosjohto, valkoinen metalli runko

Toimitusaika-arvio 2 arkipäivää