Nettivalo.fi – palveleva valaisinliike aina lähelläsi

 

Nettivalo.fi maahantuo ja myy laadukkaita valaisimia ja valonlähteitä verkkokaupassaan. Meiltä saat myös tarpeitasi vastaavaa, asiantuntevaa valaistussuunnittelua.Haluamme tehdä valaistustuotteiden ostamisen  mahdollisimman helpoksi. 

Tietoisuus LED-valojen hyödyistä on vielä vähäistä, ja haluamme kertoa sinulle miten voit säästää luontoa, ja kukkaroasi valitsemalla LEDin. Pyrkimyksemme on lisätä ymmärrystä LED-valaistustekniikasta ja kertoa, mitkä asiat ovat oleellisia.

Valaistuksen tarpeet vaihtelevat ja LEDien tekniset ominaisuudet ovat oleellinen osa valaisimen tai valonlähteen valintaa.LED Osto-oppaassa on avattu keskeiset LED-valon ominaisuudet helposti ymmärrettävällä tavalla. Tuotekohtaisilla sivuilla löydät aina keskeiset tuotetiedot ja ominaisuudet ostopäätöksen tueksi.

Vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiisi myös puhelimitse, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme puhelinnumeron löydät sivun ylälaidasta.

 

Turvallinen paikka ostaa LED-valoja

 

Laatu ja luotettavuus eivät ole meille pelkkää sananhelinää. Vuosien kokemus valaistusalan hankinnasta takaavat tuotteidemme turvallisuuden. Varmistamme tuotteiden laadun ja tarkistamme myös tuotteiden merkintöjen aitouden. Kun tuote on läpäissyt meidän laatuarvion, myönnämme sille jopa 5 vuoden takuun.

Teemme myös tarkkaa taustaselvitystä tuotteiden ja tavarantoimittajien suhteen. Esimerkiksi saksalaisen TÜV tutkimuslaitoksen merkintöjä käytetään usein luvatta – myös suomalaisten yritysten toimesta. Hyödynnämme mm. TÜV:in mustaa listaa, kun tutkimme tavarantoimittajiemme taustoja.

Tunnemme valaja valaistuksen loistavan maailman

 

Valaisimet ovat meille enemmän kuin pelkkä valonlähde – rakastamme valoa. Valo on tärkeä osa kaikkea elämää. Valo antaa voimaa, se luo tunnelmaa ja turvallisuutta. Valolla ja valaisimilla on mahdollista luoda  yksilöllisiä sisustusratkaisuja.

Valolla voi leikkiä ja oikealla valaistuksella on mahdollista lisätä jopa työtehoa. Kerro meille minkälaista tilaa olet valaisemassa, me autamme löytämään oikeat vaihtoehdot.

Erilaiset tilat edellyttävät erilaisia, ja yksilöllisiä valaistusratkaisuja. Tämän vuoksi tarjoamme osaamistamme ja teemme valaistussuunnitelman, kun tuntuu siltä, että oma aika ei riitä tai haluat ammattilaisen näkökulman projektiin.Valaistussuunnitelma teemme aina asiantuntevan ammattilaisen toimesta. Hyödynnämme valaistussuunnittelussa saksalaista DIALux ohjelmistoa. Olemme Suomen Valoteknillisen seuran jäsen ja kehitämme osaamistamme osallistumalla aktiivisesti alan valmennuksiin ja messuihin.

 Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa tuotteisiin ja niiden asennukseen liittyvissä kysymyksissä. Jos sinulla herää kysymyksiä LED-valaistukseen liittyvistä asioista, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Luonto kuuluu meille kaikille – pidetään siitä yhdessä huoltakierraetys

 

Valikoimamme perustuu laadukkaisiin LED-valaisimiin, jotka täyttävät  ROHS-direktiivin vaatimukset. Olemme niin vakuuttuneita tuotteiden pitkästä eliniästä, että tarjoamme tuotteille jopa 5 vuoden takuun. LED-valaisimia käyttämällä säästät roimasti sähköä verrattuna vanhanaikaisiin valonlähteisiin, kuten hehku-, halogeeni- ja energiansäästölamppuihin. Valonlähteisiin liittyvään tietoon pääset tutustumaan lampputieto.fi –sivustolla.

Valitsemalla LEDin, valitset vihreän vaihtoehdon ja myös kukkarosi kiittää. Jokaisen valaistustuotteen yhteydessä on kätevä säästölaskuri, jolla voit arvioida säästösi. LED valonlähteet ovat hyvin pitkäikäisiä, joten valitse säästölaskuriin aikaväliksi 5-15 vuotta todellisen säästön laskemiseksi.

Olemme  SELT ry:n jäsen, joka huolehtii sähköromun keräyksestä ja kierrätyksestä. Maksamme jokaisesta myydystä valaisimesta ja valonlähteestä kierrätysmaksun.

Yhteiskuntavastuu osana strategiaamme

Nettivalo rakastaa valoa

Yrityksemme on 100 % suomalaisessa omistuksessa. Haluamme olla mukana säilyttämässä Suomen ainutlaatuista luontoa ja lisätä työpaikkoja Suomeen. Vaihtamalla valaistuksen valikoimamme LED-valaisimiin olet mukana vaikuttamassa.

Yrityksemme tietojärjestelmien palvelutarjoajat ovat pääosin suomalaisia pienyrityksiä. Myös muut toimintomme on keskitetty Suomeen. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja maksamme veromme Suomeen.

Valaisimien asennus edellyttää usein sähköasentajaa.  Käyttämällä suomalaista asennusliikettä voit olla varma, että asennus on toteutettu Suomessa voimassa olevien säädöksien ja määräyksien mukaisesti. Sähköalan ammattilaisia löydät TUKES toiminnanharjoittajat –sivustolta

Varmista, että saat kuitin tehdystä työstä ja käytetyistä materiaaleista. Suosittelemme myös tarkistamaan yrityksen kuuluvuuden ennakkoperintärekisteriin, sillä se on kotitalousvähennyksen myöntämisen edellytys.

Asian pääset tarkistamaan yrityksen nimellä tai y-tunnuksella Yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä, joka on Patentti- ja rekisterihallituksen ja Verohallinnon ylläpitämä ilmainen palvelu.

Nettivalo.fi on Nordic eCommerce Group Oy:n verkkokauppa

 

Nettivalo on Nordic eCommerce Groupin verkkokauppa. Nordic eCommerce Group Oy keskittyy verkossa tapahtuvaan liiketoimintaan. Yrityksemme on rekisteröity Helsingin kaupparekisteriin ja pääkonttorimme on Helsingin Mannerheimintiellä. Olemme Suomen Valoteknillisen SeuranSuomen Yrittäjät ry:n ja SELT ry:n jäsen.

Nordic eCommerce Group Oy
Atomitie 5 C
00370 HELSINKI
 

Y-tunnus: 2698880-3
p. 010 583 3955

www.valosto.com/

www.yrittajat.fi/

www.elker.fi/selt